АТВ во Долна Белица

Регион на Македонски Брод Разговарај на Viber Јави се на телефон

АТВ во Долна Белица Контакт: 071 266 448

Вклучено во цена:

  • Цена по лице за еден час возење
  • Инструкции

Не е вклучено во цена:

  • Транспорт до чифликот

Возењето АTV е слободно без водич, со инструкции од домаќините на чифликот во Долна Белица.

Најчесто се вози до изворите на Беличка река с.Белица низ прекрасна живописна природа.

Контакт: 071 266 448

Остави Коментар