Еко интернет туристичка агенција

Каде сакаш да патуваш?

Каде сакаш да патуваш?

Најнови Аранжмани

Макарска е мало гратче на Јадранското море во Хрватска. Oддалечено е околу 60 километри јужно од Сплит и околу 140 километри северно од Дубровник и има околу 13 илјади жители. Градот е познат по своето долго шеталиште, модерните кафулиња, баровите и бутиците кои гледаат кон пристаништето каде се закотвени и луксузните јахти. Како специфично место за посета се издвојува Малаколошкиот музеј кој ја има најголемата колекција на полжави и школки во светот.

Постирано на 17.08.2020 од Staff Travel Agency
Разгледај

Промо цени за Хургада! Најлуксузните хотели по најниски цени досега! Побрзајте и зграпчете добра зделка!Првиот чартер за 2020!

Постирано на 17.08.2020 од Staff Travel Agency
Разгледај

Драч или на албански Durrës, е приморски град во Албанија кој излегува на Јадранско Море. Претставува седиште на Драчката област средна Албанија, на 35 км од главниот град Тирана. Драч претставува најголемото пристаниште во Албанија и важна порта кон Средоземјето, а тоа го прави најзначаен град во развојот на економијата во земјата. Тој е всушност и најстариот град во Албанија чии зачетоци се во антиката. Според пописот од 2003 г. во Драч живеат околу 114.000 жители, а има и извесен број етничко

Постирано на 17.08.2020 од Staff Travel Agency
Разгледај

Ксaмил е место со прекрасни егзотични плажи и величенствено тиркизно море на ривиерата на Јужна Албанија. Затоа, ставете го Ксамил во прв план за вашиот следен одмор и нема да зажалите бидејќи ќе уживате во одлична храна, долги сончеви денови, пливање и рибарење … и сето тоа за разумна цена, за разлика од другите познати туристички места.

Постирано на 17.08.2020 од Staff Travel Agency
Разгледај

Ксaмил е место со прекрасни егзотични плажи и величенствено тиркизно море на ривиерата на Јужна Албанија. Затоа, ставете го Ксамил во прв план за вашиот следен одмор и нема да зажалите бидејќи ќе уживате во одлична храна, долги сончеви денови, пливање и рибарење … и сето тоа за разумна цена, за разлика од другите познати туристички места.

Постирано на 17.08.2020 од Staff Travel Agency
Разгледај

Ксaмил е место со прекрасни егзотични плажи и величенствено тиркизно море на ривиерата на Јужна Албанија. Затоа, ставете го Ксамил во прв план за вашиот следен одмор и нема да зажалите бидејќи ќе уживате во одлична храна, долги сончеви денови, пливање и рибарење … и сето тоа за разумна цена, за разлика од другите познати туристички места.

Постирано на 17.08.2020 од Staff Travel Agency
Разгледај

Ви треба превоз?

Кајак има голема листа на превозници