11.08.2023

Во Скопје се наоѓа еден од најукинатните апартмани достапни за изнајмување

Во Скопје се наоѓа еден од најукинатните апартмани достапни за изнајмување

Љубовта, трудот и посветеноста во она што го работите ќе ви резултира со убавина. Без разлика во која професија сте вложени, секогаш треба да знаете дека вниманието кое го посветувате на работата ќе вроди со квалитет.

Денеска нашиот тим ве води во скопската населоба Капиштец каде што се наоѓа еден прекрасен апартман, скоцкан со многу љубов и внимание. Чиниш домаќините посакале гостите овде да останат вечно.


Апартманот кој од денеска е дел од светот на Кајак.мк ќе ве поттикне да размислувате како да го искосристите вашето ќоше и да создадете свет поразличен од другите.


Апартманот е создаден да гарантира топлина, безбедност и секако да ви дава чувство дека се наоѓате во некоја од големите метрополи како Париз, Милано или друг град на модата.


Сместувањето е идеално за 2 лица, за целосен комфор и уживање. Располага со една спална соба и дневен престој. Повеќе информации, фотографии и контакт за резервација можете да најдете со еден клик ОВДЕ.

Leave a Comment

Read More

New Aparthotel in Zlatibor „Zlatiborske Terase“ is available on Kajak.mk

Welcome to another new aparthotel in Zlatibor which is officially a part of the world of Kayak.mk starting today.

These mountain wooden cabins are located in Macedonia, and they have an open pool

In the heart of untouched nature, just fifteen kilometers from the urban flock of Skopje, there are six peaceful oases made of wood—modern cabins that promise rest for the soul and body.

In Macedonia, there is Plevena that welcomes everyone with homemade local food

"The ethnographic household 'Plevena,' managed by the Mickoski family, is not just a place where you can rest from everyday duties, but a space where every visitor becomes part of the community and rural life."

We organize picnic events by the Treska River near Matka, Macedonia

Местото се наоѓа крај село Шишево, одвоено од секојдневната бучава и гужва. Располага со две зелени дворчиња на самиот брег на реката, идеални за одмор и уживање.

We are organizing SUP tours on Lake Ohrid: Nature, clean air, and adventure

Everything You Need for a Perfect Day To make your experience carefree and comfortable, all tours include drinks such as energy drinks, water, and fruit. You just need to bring your adventurous spirit and a desire to explore.

We are organizing pottery workshops in Skopje

Behind this wonderful pottery studio stand young creative people who have decided to pour their passion for art into this corner of Skopje.