21.08.2021

Вила со базен на Тасос идеална за флекси патувања

Еј друштво! Базата на Кајак.мк со приватни сместувања кои се надвор од границите на Македонија постојано си расте. Драго ни е што доста македонци домаќини кои имаат свои сместувачки објекти ги отвараат вратите за нашиот свет. 


Среќни сме што од денеска имаме уште една уникатна и модерна вила која е стационирана во најдобриот ресрот на Тасос, Скала Потамија. 

Овој летен ресорт се наоѓа плажата „Golden Beach“ која е меѓу првите најдобри плажи на островот. Кристалната чиста вода и ситниот песок е причина која треба да ве мотивира да скршнете на неколку дена до островот. До крајот на летната сезона имаме уште доста викенди може да ги искористите за уште еден мини одмор. 


Она што ја прави уникатна Скапа Потамија е моментот на високи гранитни планини од една страна и кристално море од друга. Плажата е идеална за авантуристи, млади парови и за фамилии со деца. 


Ова плажа веќе неколку пати добива сини знаменца, што е факт дека ќе престојувате на уникатно место. 

Доколку сакате повеќе информации за вилата, цени и контакт за резервација, кликнете ОВДЕ

Остави Коментар

Прочитајте повеќе

Вила со базен, тениско игралиште и огромен приватен имот

Вила со базен во Шупли Камен

Уникатна вила недалеку од Скопје: Побегнете за миг

Сместување во околината на Скопје

На 25 години отворив моја градина, а со душа чекам да си купам коза

Станува збор за Филип, млад и амбициозен земјоделски инженер кој е посветен на градинарството и цвеќарството, поет за деца и за возрасни со пет објавени книги и препреви на други јазици.

Дрвена скриена колиба со камин достапна за изнајмување

Недалеку од Скопје, се наоѓа вила Зердин Дуб која е со капацитет од 6 до 8 лица. Домаќинот Саше ни вели дека имотот на вилата е целосно заграден и им гарантира приватност на гостите.

Апартмани во Пештани идеални за цела година

Сместување во Пештани

Пораснавме во Сиднеј, но се одлучивме за фарма во село Зрзе

Нашата фарма за кокошки на отворени пасишта ни дава мотив да растеме