Casa Bar: Маврово

Каде во Маврово Chat on Viber Call on Phone

Резервации исклучиво на инстаграм профилот casabar_mavrovo

Каза Бар Маврово се наоѓа во склоп на хотелот LakeView Маврово до кој може да се пристине пеш или со возило. Самиот хотел располага со паркинг простор.

Локалот ги отвори своите врати во јули годинава, по 10 години дружење во срцето на Дебар Маало. Ова значи дека истиот менаџмет се шири на нова локација или како што велат тие на 100 километри кон северо-запад и на 1310 метри нагоре.

Тимот на Каза е составенод млад и ентузијастичен тим, кој се стреми да креира нови препознатливи коктели и пијалоци.

За оние кои сакаат да го посетат, треба да знаат дека овде може да го пробаат нивниот авторски Casa Cocktail Или Winter Sour.

Резервации исклучиво на инстаграм профилот casabar_mavrovo

Leave a Comment