Ресторан Далфина: Село Сиричино

Каде во Тетово? Chat on Viber Call on Phone

Ресторанот располага и со сопствен рибник, каде во секое време може да нарачате свежа пастрмка и крап. Исто така, „Тава Делфина“ е заштитен специјалитет на ресторанот.

Со долга историја и традиција, ресторанот Делфина е уште еден доказ дека вистикските гастрономи во Македонија почитуваат квалитетна храна.

Овој ресторан од денеска е дел од базата на Кајак.мк, а истиот се наоѓа во село Сиричино, Тетовско. Постои уште од 2001-ва година, или цели 21 години како домаќините се занимаваат со овој бизнис.

Станува збор за семеен ресторан каде секој е добредојден и секој кој сака да ужива во добриот амбиент и во специјалитетите.

Она кое тимот на Кајак.мк ви го препорачува како специјалитет е свежата риба која се подготвува на жар. Исто така ресторанот располага и со сопствен рибник, каде во секое време може да нарачате свежа пастрмка и крап. Исто така, „Тава Делфина“ е заштитен специјалитет на ресторанот.


Телефони за контакт 
Ресторан Делфина 044 376 777
Зоран 070 256 586
Раде 070 389 990

Leave a Comment

View More Gastronomies