Ресторан Панорама: Охрид

Каде во Охрид Chat on Viber Call on Phone

За оние кои ќе отпатуваат или се наоѓат во Охрид, Кајак.мк ви препорачува ресторан во кој се служи вкусна чорба. Станува збор за ресторанот Панорама којсе наоѓа во срцето на Охрид.

Ресторан во кој се приготвуваат одлични македонски специјалитети.

Внатрешниот ентерирер е пријатен со тивка музика и одлична услуга. Иако дизајнот е едноставен, храна кажува многу повеќе за него.

За оние кои ќе се одлучат да го посетат ова место треба да имаат предвид дека овде се приготвува вкусна рибља чорба, а можете да најдете и телешка и пилешка.

Контакт за резервација: 046 230 200 или 072 320 010

Leave a Comment