Restaurant Bravo: Velestovo, Ohrid lake, Macedonia

Каде во Охрид Chat on Viber Call on Phone

Contact for reservations: 075 998 000

Ресторанот Браво се наоѓа пред село Велестово на 3 километри од градот. Може да се стигне со автомобил, пеш или со велосипед.

Ресторанот започна со работа до 01.07.2021 година.

Пред ресторанот се наоѓа црквата Св. Троица која постои одамна и му дава посебна приказна како на селото така и на градот Охрид (Балканскиот Ерусалим).

Ресторанот е модере и достапен за сечиј џеб. Се наоѓа далеку од градското лудило со непречен поглед и уживање во природата.

Ресторанот нуди разни видови храна. Традиционален македонски појадок, различни видови печења, охридска пастрмка, специјалитет од пилешеко (Маренгони, тикамасана).

Гостите го коментираат комфорот кој го нуди ресторанот, одличната храна, пријателски персонал. Одлични забави, и секаков вид веселби.

Контакт за резервација: 075 998 000

Leave a Comment