Ресторан Пелистер: Плоштад Македонија, Скопје

Каде во Скопје Разговарај на Viber Јави се на телефон

Хотелот нуди луксузно уредени соби и апартмани со поглед на градскиот плоштад.

Пелистер преставува место каде што луѓето од различни возрасти и професии не доаѓаат само на ручек, туку и се среќаваат, одржуваат состаноци, или едноставно доаѓаат да си поразговараат дали тоа би било за време на кафе, ручек или десерт. Градската кaфеана Пелистер преставува синоним за успех во угостителството со долга традиција.

Уникатната комбинација на македонската кујна и медитеранското кулинарско мајсторство, ја прави градската кафеана Пелистер омилена меѓу домашните и странските гости.

Хотелот нуди луксузно уредени соби и апартмани со поглед на градскиот плоштад.

Остави Коментар

Коментари

  • Jasminka Chabukovska

    23.07.2023 23:30

    Одлична храна и услуга. Идеална местоположба. Традиција за респект. Вистинско место за фамилијарен ручек, средби со пријателите. Central Cafe на Скопје.