22.02.2021 21:16

Резервирајте ја вилата на Шапка со прекрасен панорамски поглед

Еј друштво, Шапка ве кани на нов снег! Тазе навеен! Покрај тоа, Шапка ве кани да уживате во возењето на новиот шестосед кој е пуштен во употреба. Модерен и уникатен. Ако се прашувате каде треба да го поминете остатокот од зимата, тогаш не двоумете се да ја посетите планината. Особено сега кога снегот ја направи уште поубава. 

Доколку сакате да погледнете повеќе информации за вилата, цена и контакт, кликнете ОВДЕНа Шапка има уште една вила која од денеска е достапна на нашата база приватни сместувања. Модерна и нова вила која има прекрасен панорамски поглед од дневната соба. 

Вилата ја препорачуваме секому бидејќи располага со она што му е потребно на секој патник. Топла во сите простории, приватен паркинг и опремена кујна. 

Она што ние ви го препорачуваме е да ја искусите новата супермодерна жичарница, бидејќи е единствена од ваков вид во земјава. Должината на трасата на жичницата е 1.510 метри. Шестоседот е позициониран на локацијата од Мал Јелак до врвот на ски-лифтот По трасата на новата жичница ќе се овозможат нови ски-патеки во должина од над 3 км.

Доколку сакате да дознаете повеќе информации за вилата, цени и фотографии, кликнете ОВДЕ.


Прочитајте повеќе

Вила на Пониква за луѓето кои “мразат“ луѓе

Има патници кои бараат начин како да одморат глава од луѓе. Таквите барања тимот на Кајак.мк ги разбира бидејќи знаеме колку е важно патувањето во намалувањето на стресот и колку секој чека да отпатува некаде за да го искористи своето слободно време.

Нашиот еколошки пчеларник е доказ дека Македонија е навистина медена земја

Време е да почнеме да размислуваме околу пролетните патувања. Многу наскоро ќе се пробуди животионскиот свет во Македонија, а со тоа се пробудува и нашата желба за активно патување.

Резервирајте шармантна традиционална македонска куќа со поглед кон Радика

Во селото Јанче, со векови наназад, традиционалните македонски куќи се реновираат од страна на локалното население, користејќи локални камења, дрва и еспертиза од локалните стари чувари на тајната за шармот на куќата.

Започнавме со една икона за подарок, а сега имаме огромен број резбарски дела

Кога сме кај туристичките приказни од луѓето кои прават мали нешта со огромно значење во развојот на туризмот, тимот на Кајак.мк се одлучи месец Март да го посвети на жените хероини кои творат во Македонија.

Животот ме научи да се пронајдам како туристички водич во Охрид

Пролета не е пролет ако не го посетите Охрид. Март е месецот кога се најавува новата сезона и кога сонцето се повеќе привлекува туристи во градот.

Кампуваме низ цела Македонија, секој авантурист може да ни се придружи

Пролетта ни тропа на врата, југот на Македонија веќе е прилично зелен, а желбата да се скокне во вода се повеќе расте. Март е месец на двоумење! Дали утре ќе падне нов снег или ќе блесне јако сонце. Но како и да е, Македонија започна да се буди од зимскиот сон.