Хотел MAJESTIC 4* - Драч , цените се дадени на база ноќевање со појадок, по соба на ден, забава, летување - Staff Travel Agency

Постирано на 26.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

Хотел DEMI 4* - Саранда , цените се дадени на база ноќевање со појадок, по соба на ден, забава, летување - Staff Travel Agency

Постирано на 26.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

Хотел REGINA CITY 4* – Валона, цените се дадени на база ноќевање со појадок, по соба на ден, забава, летување - Staff Travel Agency

Постирано на 26.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

Летување Вила Клеа - Ксамил лето 2021, Цените се за нааем на соба за 7 ноќевања/8 дена, забава, едукација- Staff Travel Agency

Постирано на 26.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

Хотел REGINA BLU 5* – Валона, цените се дадени на база ноќевање со појадок, по соба на ден, забава, летување - Staff Travel Agency

Постирано на 26.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

Хотел Bologna 4* – Валона, цените се дадени на база ноќевање со појадок, по соба на ден, забава, летување - Staff Travel Agency

Постирано на 26.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

Хотел BRILANT HOTEL & SPA 5* - Голем, Драч - Албанија , цените се дадени на база ноќевање со појадок, дополата за оброк (ручек или вечера), по соба на ден, забава, летување - Хотел BRILANT HOTEL & SPA 5* - Голем, Драч Staff Travel Agency

Постирано на 26.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

Хотел SUNRISE 4* – Саранда, цените се дадени на база ноќевање со појадок, по соба на ден, забава, летување - Staff Travel Agency

Постирано на 26.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

Вкупно 28 патувања од 11 туристички агенции