Хотел VLORA INTERNATIONAL 4* – Валона, цените се дадени на база ноќевање со појадок, по соба на ден, забава, летување - Staff Travel Agency

Постирано на 31.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

Kсамил во 2020-та година беше една од најпосетуваните летни дестинации балканот. Секое ново патување прави рефреш на вашиот мозок. Ви препорачуваме да побегнете на кратко од секојдневните обврски и секојдневните случувања. За 24-ти Мај заедно со нас на море во Ксамил (Албанија). Ксамил е туристичко место во Албанија кое покрај да го посетите за викенд го препорачуваме и за летен одмор. Тиркизот на морето ќе во воодушеви и сигурни сме дека ќе се одморите за викенд. Она што препорачуваме ние е сле

Постирано на 26.03.2021 од Escape Travel
Разгледај

Ксaмил е познато туристичко место во Албанија кое излегува на Јонско море со прекрасни егзотични плажи и величествено тиркизно море а претходно лето 2020 беше една од најпосетуваните дестинации на балканот. Ова место е прилично мало кое е богатo со кафулиња, ресторани и маркети, но сепак секоја година се чини дека се шири. Ноќниот живот не е присутен во Ксамил но затоа ќе ја најдете тишината и мирот овде за буквално да се одморите од секојдневните обврски и случувања. Ова дестинација нека ви бид

Постирано на 26.03.2021 од Escape Travel
Разгледај

Хотел FLOWER & SPA 5* - Голем, Драч, цените се дадени на база ноќевање со појадок, по соба на ден, забава, летување - Staff Travel Agency

Постирано на 26.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

Хотел PICASSO 5* – Радиме, Валона, цените се дадени на база ноќевање со појадок, по соба на ден, забава, летување - Staff Travel Agency

Постирано на 26.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

Хотел “ELYSIUM” 5* Валона, Дерми, цените се дадени на база ноќевање со појадок, по соба на ден, забава, летување

Постирано на 26.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

Хотел LE PALAZZINE RESORT 4* – Валона, цените се дадени на база ноќевање со појадок, по соба на ден, забава, летување - Staff Travel Agency

Постирано на 26.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

Хотел BLUE EYE 4* – Ксамил, цените се дадени на база ноќевање со појадок, по соба на ден, забава, летување - Staff Travel Agency

Постирано на 26.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

Хотел BLUE SKY 4* – Саранда, цените се дадени на база ноќевање со појадок или вечера, по соба на ден, летување - Staff Travel Agency

Постирано на 26.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

PREMIUM BEACH HOTEL 5*- ДРАЧ АЛБАНИЈА, ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО ЛИЦЕ НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ИЛИ СЕ ВКЛУЧЕНО,

Постирано на 26.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

Хотел PINI 3* - Саранда, цените се дадени на база ноќевање со појадок, по соба на ден, забава, летување - Staff Travel Agency

Постирано на 26.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

Хотел LUXURY 4* – Ксамил, цените се дадени на база ноќевање со појадок, по соба на ден, забава, летување - Staff Travel Agency

Постирано на 26.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

Хотел BRILANT 4* – Саранда, цените се дадени на база ноќевање со појадок, по соба на ден, забава, летување - Staff Travel Agency

Постирано на 26.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

Хотел ALBANIAN STAR 4* - Голем, Драч , цените се дадени на база ноќевање со појадок, ручек и вечера по соба на ден, забава, летување - Staff Travel Agency

Постирано на 26.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

Летување Вила Алвин - Саранда лето 2021, Цените се за нааем на соба за 7 ноќевања/8 дена, забава, едукација- Staff Travel Agency

Постирано на 26.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

Хотел CLASS 4* – Ксамил, цените се дадени на база ноќевање со појадок, по соба на ден, забава, летување - Staff Travel Agency

Постирано на 26.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

VM RESORT & SPA 4*- ДРАЧ АЛБАНИЈА, ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НА СЕ ВКЛУЧЕНО, ЛЕТУВАЊЕ, МЕДЕН МЕСЕЦ

Постирано на 26.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

Летување Вила Гарден - Ксамил лето 2021, Цените се за нааем на соба за 7 ноќевања/8 дена, забава, едукација- Staff Travel Agency

Постирано на 26.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

Хотел Rafaelo Resort 5* - Драч , цените се дадени на база ноќевање со појадок, по соба на ден, забава, летување - Staff Travel Agency

Постирано на 26.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

Хотел ILIRIA 4* – Саранда , цените се дадени на база ноќевање со појадок, по соба на ден, забава, летување - Staff Travel Agency

Постирано на 26.03.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

Вкупно 28 патувања од 11 туристички агенции