Црна Гора за продолжен викенд: 24-ти Мај (Без PCR тест)
Патувања во Црна Гора

Црна Гора за продолжен викенд: 24-ти Мај (Без PCR тест)

Продолжен викенд во Црна Гора за 24-ти Мај без PCR тест. Информации на 076 791 157

Цена од

3,628.00 ден

Разгледај
Лето 2021 во хотел МОНТЕНЕГРО 3* во Чањ
Патувања во Црна Гора

Лето 2021 во хотел МОНТЕНЕГРО 3* во Чањ

Хотелот е со три звезди и е лоциран 80м од сопствената плажа.За повеке информации и резервации може да се јавите на тел.077-851-134. Понудата е на туристичката агенција Даглас Турс од Кочани.

Цена од

1,400.00 ден

Разгледај
 Ксамил за 24-ти Мај (2 и 3 ноќи)
Патувања во Албанија

Ксамил за 24-ти Мај (2 и 3 ноќи)

Патување во Ксамил. Аранжман за 24-ти Мај. Информации на 076 791 157

Цена од

3,628.00 ден

Разгледај