Додадено на 24.04.2020 12:52

Цената на билетот изнесува 99 денари. „Центар“Повеќе информации на во канцеларијата на Вардар Експрес: Телефон: +389 2 3118-263 „Автобуска Станица“ Телефон: +389 2 2402-394

Детали

Додадено на 20.02.2020 10:40

Агенцијата располага со лиценца А, повеќе возила кои имаат сертифкати за управување во патниот сообраќај, автобуси и минибуси кои се најсовремено опремени со TV, DDV, mini bar, wc, климатизирани, модерни туристички седишта и др.

Детали