Истанбул! Местото што ги исполнува сите желби на светот и ви ги отвора портите кон непроценлива убавина, историја и шопинг на два континенти. На само еден час возење од Истанбул, во Општината Бујукчекмеџе се наоѓа Кумбургаз, едно од најпознатите летувалишта во Истанбул. Кумбургаз се наоѓа на европската страна на Истанбул, на брегот на мраморното море на околу 40 километри од центарот на Истанбул, и се протега на површина од 1892 хектари, и има крајбрежје долго 8 километри. Кумбургаз е место каде

Постирано на 19.06.2020 од Escape Travel
Разгледај

Златибор, еден од најстарите и најубавите туристички центри во југозападна Србија, во минатото привилегија на најбогатите а денес еден од најпосетените места на Балканот, достапен за сите…

Постирано на 11.10.2020 од Escape Travel
Разгледај

Пролом Бања се наоѓа во Јужна Србија, на падините на планината Радан. Позната е, пред сè, по својата лековита Пролом вода, која припаѓа на ретката група води со високи балнеолошки вредности: високоалкална (pH 8,8-9,2), нискоминерализирана (сув остаток 148 мг/л), бикарбонатна. Со желба да Ви го доближиме овој единствен дар на прородата, овозможено е секаде во хотелот да бидете во контакт со Пролом водата. Ова место е идеално за една вистинска дама.

Постирано на 11.10.2020 од Staff Travel Agency
Разгледај

ПРОЛОМ БАЊА Програма на патување: 07.12.2019 (Сабота) СКОПЈЕ – ПРОЛОМ БАЊАСостанок на групата во 05.30 часот рано наутро на паркингот кај Хотел Вип спроти саем. Поаѓање за Србија во 06.00 часот. Патувањето се одвива преку граничниот премин Табановце со кратки паузи за одмор и обавување на царински формалности. Пристигнување во Пролом Бања во пладневните часови и сместување во хотел Радан. Ручек. Слободно попладне за индивидуални активности, време предвидено за одмор и релаксација во СПА центарот

Постирано на 25.11.2019 од Martin Travel
Разгледај

Програма на патување: 1.Ден 17.01.2020 (Петок) СКОПЈЕ – ПРОЛОМ БАЊАСостанок на групата рано наутро во 05.30 часот на паркингот пред хотел ВИП спроти саем. Поаѓање за Србија во 06.00 часот. Патувањето се одвива преку граничниот премин Табановце со кратки попатни паузи за одмор и царински формалности. Пристигнување во Пролом Бања, пречек од вработените на хотелот Радан и сместување по соби. Ручек. Слободно попладне за индивидуални активности, време предвидено за одмор и релаксација во СПА центарот

Постирано на 20.11.2019 од Martin Travel
Разгледај

Вкупно 4 патувања од 10 туристички агенции