Вашиот зимски одмор оваа година нека биде во хотел Бора 3* - Попова Шапка ЈАВИ СЕ И РЕЗЕРВИРАЈ НА 02/2774-371 или 071/451-633

Постирано на 21.12.2020 од Staff Travel Agency
Разгледај

Викенд на планина е секогаш одлична идеја. Искористете го продолжениот викенд 8ми декември ан Попова Шапка. Одберете еден од нашиот предлог хотели. Инфо на 071/451-633

Постирано на 21.12.2020 од Staff Travel Agency
Разгледај

Хотел КАСА ЛЕОНЕ 3* се наоѓа во викенд населбата на Попова Шапка. Хотелот има пријатна, фамилијарна атмосфера и прекрасен поглед на ски терените од терасата на ресторанот. Одберете термин и резервирајте на 071/451-633

Постирано на 11.11.2020 од Staff Travel Agency
Разгледај

Викенд на планина е секогаш одлична идеја. Искористете го продолжениот викенд 8ми декември ан Попова Шапка. Одберете еден од нашиот предлог хотели. Инфо на 071/451-633

Постирано на 11.11.2020 од Staff Travel Agency
Разгледај

Попова Шапка, туристички центар лоциран на најубавиот дел на Шар Планина, е едно од најголемите и најубавите ски-центри во Македонија, кој се наоѓа на над 1800м надморска височина и се карактеризира со голем број на планински врвови над 2500м надморска височина. Се наоѓа на околу 18 км од Тетово и околу 65 км од Скопје. Ако имате страст кон приподата и планината, Ви го препорачуваме хотел Бора.

Постирано на 30.10.2020 од Escape Travel
Разгледај

ПОПОВА ШАПКА – Викенд дестинација 2020 Хотел СКАРДУС 4* или Хотел Бора 3* Термини: 13.11-15.11.2020 и 04.12-06.12.2020 ЈАВИ СЕ И РЕЗЕРВИРАЈ НА 02/2774-371 или 071/451-633

Постирано на 29.10.2020 од Staff Travel Agency
Разгледај

Попова Шапка се наоѓа на најниската точка од центарот. Има мал ограничен капацитет кој овозможува домашен амбиент. Традиционална кујна. Одлично место за одмор.

Постирано на 06.10.2020 од Staff Travel Agency
Разгледај

Попова Шапка се наоѓа на најниската точка од центарот. Има мал ограничен капацитет кој овозможува домашен амбиент. Традиционална кујна. Одлично место за одмор.

Постирано на 05.08.2020 од Staff Travel Agency
Разгледај

Попова Шапка се наоѓа на најниската точка од центарот. Има мал ограничен капацитет кој овозможува домашен амбиент. Традиционална кујна. Одлично место за одмор.

Постирано на 05.08.2020 од Staff Travel Agency
Разгледај

Вкупно 9 патувања од 10 туристички агенции