Миризливиот Занзибар, магичен, егзотичен, романтичен... див и софистициран... секако незаборавен и маѓепсувачки.

Постирано на 06.01.2021 од Staff Travel Agency
Разгледај

РАЈСКИОТ ОСТРОВ ЗАНЗИБАР 09.03 - 20.03.2020 9 ноќевања во Coral Reef Beach Resort  авионски превоз од СКОПЈЕ   трансфер Занзибар - дестинација која од секогаш претставувала спој на мистерија и егзотика, привлекувајќи со својата недопрена природа и плодната почва која дарува најразлични видови овошја и зачини. Од моментот кога ќе зачекорите на Занзибар, ќе го поч

Постирано на 02.03.2020 од Atlantis
Разгледај

Вкупно 2 патувања од 10 туристички агенции