12.02.2021 19:22

Модерна вила на Пелистер во која може да престојувате

Викендот ни доаѓа снег, па затоа тимот на Кајак.мк се задржа со сместувачки капацитети на планините, бидејќи сакаме да ја искористите зимата максимално. Особено скијачите кои ја обожаваат кога ја гледат бела.

Сигурно веќе ви е познато селцето Магарево каде и претходно сме пишувале за него и веќе имаме вили во нашата база кои се наоѓаат овде. Па затоа сакаме да ве информираме дека од денеска нашата база се збогатува со уште една прекрасна модерна вила во Магарево.


Вилата има простран двор и 4 модерни апартмани во кои може да престојувате.

Вилата има предобра оценка на патувачките сервери па затоа ја ставаме како предлог за крај на работната недела. 

Секој апартман има модерно купатило и балкон на кој може да уживате во вашето утинско кафе.

Повеќе информации за вилата можете да најдете со еден клик ОВДЕ.

Доколку се прашувате што би правеле на Пелистер, тогаш погледнете ги овие фотографии:

Фотографиите се преземени од: Green Apartments.

Прочитајте повеќе

Започнавме со една икона за подарок, а сега имаме огромен број резбарски дела

Кога сме кај туристичките приказни од луѓето кои прават мали нешта со огромно значење во развојот на туризмот, тимот на Кајак.мк се одлучи месец Март да го посвети на жените хероини кои творат во Македонија.

Животот ме научи да се пронајдам како туристички водич во Охрид

Пролета не е пролет ако не го посетите Охрид. Март е месецот кога се најавува новата сезона и кога сонцето се повеќе привлекува туристи во градот.

Нашиот еколошки пчеларник е доказ дека Македонија е навистина медена земја

Време е да почнеме да размислуваме околу пролетните патувања. Многу наскоро ќе се пробуди животионскиот свет во Македонија, а со тоа се пробудува и нашата желба за активно патување.

Вила на Пониква за луѓето кои “мразат“ луѓе

Има патници кои бараат начин како да одморат глава од луѓе. Таквите барања тимот на Кајак.мк ги разбира бидејќи знаеме колку е важно патувањето во намалувањето на стресот и колку секој чека да отпатува некаде за да го искористи своето слободно време.

Кампуваме низ цела Македонија, секој авантурист може да ни се придружи

Пролетта ни тропа на врата, југот на Македонија веќе е прилично зелен, а желбата да се скокне во вода се повеќе расте. Март е месец на двоумење! Дали утре ќе падне нов снег или ќе блесне јако сонце. Но како и да е, Македонија започна да се буди од зимскиот сон.

Резервирајте шармантна традиционална македонска куќа со поглед кон Радика

Во селото Јанче, со векови наназад, традиционалните македонски куќи се реновираат од страна на локалното население, користејќи локални камења, дрва и еспертиза од локалните стари чувари на тајната за шармот на куќата.