23.02.2021 17:49

Урбан апартман на Маврово за урбани луѓе

Многумина од нашите патници бараат сместување кое нема да биде цела вила или објект. Тие бараат нешто помало и комфортно. За да им излеземе во пресрет и на луѓето кои апартманите им се идеално место за престој, нашиот тим во наредниот период ќе ве запознае со доста такви апартмани во кои ќе може да престојувате. 

Поради фактот дека во моментот актуелни се планинските сместувања, ние ќе се фокусираме тоа да бидат сместувања на ски центрите, бидејќи таму има што да се прави. 


Денеска ве информираме дека „Mavrovo Twins Apartmen“ е дел од нашата база приватни сместувања. Апартманот е одличен за пар или за родители со мали деца. Цената е достапна за секого, а локацијата е идеална за добар одмор. 

Повеќе информации, цена и фотографии можете да најдете со еден клик ОВДЕ.
Прочитајте повеќе

Планинска вила со базен во Македонија: Опколена со шума

Доаѓа пролет, а со тоа и потребата да се размислува на прашањето каде ќе можеме да се разладуваме во текот на сезоната. Тимот на Кајак.мк веќе го покренуваат ова прашање и започнуваат со подготовка на новата топла авантуристичка сезона.

Вила на Пониква за луѓето кои “мразат“ луѓе

Има патници кои бараат начин како да одморат глава од луѓе. Таквите барања тимот на Кајак.мк ги разбира бидејќи знаеме колку е важно патувањето во намалувањето на стресот и колку секој чека да отпатува некаде за да го искористи своето слободно време.

Кампуваме низ цела Македонија, секој авантурист може да ни се придружи

Пролетта ни тропа на врата, југот на Македонија веќе е прилично зелен, а желбата да се скокне во вода се повеќе расте. Март е месец на двоумење! Дали утре ќе падне нов снег или ќе блесне јако сонце. Но како и да е, Македонија започна да се буди од зимскиот сон.

Нашиот еколошки пчеларник е доказ дека Македонија е навистина медена земја

Време е да почнеме да размислуваме околу пролетните патувања. Многу наскоро ќе се пробуди животионскиот свет во Македонија, а со тоа се пробудува и нашата желба за активно патување.

Пчеларникот Јасен го очекува новиот старт на сезоната

Мистериозниот заштитен природен резервоар никогаш не бил толку интересен за истражување како што е денес. Затворените граници не натераа да се фокусираме да го истражуваме тоа што го имаме дома.

Резервирајте шармантна традиционална македонска куќа со поглед кон Радика

Во селото Јанче, со векови наназад, традиционалните македонски куќи се реновираат од страна на локалното население, користејќи локални камења, дрва и еспертиза од локалните стари чувари на тајната за шармот на куќата.