ИНФО: 076 791 157

4-та година по ред сме организатори на дочек на нова година во Истанбул. Познати сме по добрата организација, младите ажурни водичи и денските журки на брод кои ги организираме со македонски артисти! Со нас беа над 800 патнци во рок од 3 години па ова година повторно Ве носиме во Истанбул. Одиме во еднинствениот град кој е на 2 континенти, град на спротивности и на извонредни традиционални вредности. Многумина го нарекуваат „Главниот град на светот“, други пак „Мостот помеѓу Европа и Азија“. Сеп

Постирано на 13.11.2020 од Escape Travel
Разгледај

Кападокија – Ако постои бајка за магична земја од глина, веројатно ќе изгледа како Кападокија. Регионот е во централна Турција и е познат по уникатни карпести форми во кои древните народи ги направиле своите домови и светилиштa…. Резервирајте на 071/451-633

Постирано на 29.10.2020 од Staff Travel Agency
Разгледај

Кападокија - Ако постои бајка за магична земја од глина, веројатно ќе изгледа како Кападокија. Регионот е во централна Турција и е познат по уникатни карпести форми во кои древните народи ги направиле своите домови и светилиштa.... Истанбул - најкосмополитски град во светот, град на контрасти, единствен град кој ги преплавува сите сетила. Истанбул пречекува опсипан со светлина, град кој никогаш не спие - улици полни со весели и насмеани луѓе, шаренило од бои, мириси, идеален спој на култура и ре

Постирано на 22.10.2020 од Staff Travel Agency
Разгледај

Неа Флогита е оддалечена од Солун само 59 километри, т.е. 160 километри од македонско-грчката граница. Ова мало селце било основано во 1923 година од бегалците од Кападокија, Турција. Денес, Неа Флогита прерасна во вистински рај за сите кои својот летен одмор сакаат да го поминат во помирна и порелаксирана атмосфера отколку во останатите популарни туристички места во Грција. Неа Флогита има уникатна местоположба, на ридски терен, на само неколку минути пешачење од морето, но и на само 5 минути в

Постирано на 28.05.2020 од Escape Travel
Разгледај

Анталија – Кападокија | Земја на феномени Дати на поаѓање:29.03.2020 г., 05.04.2020 г., 08.04.2020 г., 12.04.2020 г., 15.04.2020 г., 19.04.2020 г., 22.04.2020 г., 26.04.2020 г., 29.04.2020 г., 03.05.2020 г., 06.05.2020 г., 10.05.2020 г., 13.05.2020 г., 17.05.2020 г., 20.05.2020 г., 24.05.2020 г., 27.05.2020 г., 31.05.2020 г., 03.06.2020 г., 07.06.2020 г., 10.06.2020 г. Пред милион години, на почет

Постирано на 02.03.2020 од Atlantis
Разгледај

Неа Флогита е оддалечена од Солун само 59 километри, т.е. 160 километри од македонско-грчката граница. Ова мало селце било основано во 1923 година од бегалците од Кападокија, Турција. Денес, Неа Флогита прерасна во вистински рај за сите кои својот летен одмор сакаат да го поминат во помирна и порелаксирана атмосфера отколку во останатите популарни туристички места во Грција. Неа Флогита има уникатна местоположба, на ридски терен, на само неколку минути пешачење од морето, но и на само 5 минути в

Постирано на 03.02.2020 од Escape Travel
Разгледај

Неа Флогита е оддалечена од Солун само 59 километри, т.е. 160 километри од македонско-грчката граница. Ова мало селце било основано во 1923 година од бегалците од Кападокија, Турција. Денес, Неа Флогита прерасна во вистински рај за сите кои својот летен одмор сакаат да го поминат во помирна и порелаксирана атмосфера отколку во останатите популарни туристички места во Грција. Неа Флогита има уникатна местоположба, на ридски терен, на само неколку минути пешачење од морето, но и на само 5 минути в

Постирано на 03.02.2020 од Escape Travel
Разгледај

Неа Флогита е мало селце кое се наоѓа непосредно до Неа Модања, на источната страна од полуостровот Касандра (првиот крак од Халкидики). Се работи за исклучително мирно туристичко место, идеално за сите кои сакаат потполна релаксација за време на летниот одмор. Неа Флогита е оддалечена од Солун само 59 километри, т.е. 160 километри од македонско-грчката граница. Ова мало селце било основано во 1923 година од бегалците од Кападокија, Турција. Денес, Неа Флогита прерасна во вистински рај за сите к

Постирано на 26.01.2020 од Staff Travel Agency
Разгледај

Вкупно 7 патувања од 10 туристички агенции